top of page

VEGETALIT un nou producte innovador i ecològic per al benestar de la mascota

La sorra VEGETALIT per a gats és un producte innovador i ecològic que es distingeix per estar compost de molles de pèl·lets de palla. Aquesta composició única ofereix una alternativa natural i sostenible a les sorres per a gats tradicionals.

Instruccions d'ús:

  1. Preparació de la caixa de sorra: Comença abocant i escampant aproximadament 2 cm de molles de pèl·lets de palla a la caixa de sorra. Assegureu-vos de distribuir la sorra de manera uniforme perquè el vostre gat es pugui moure còmodament.

  2. Manteniment diari: És important mantenir la higiene de la caixa de sorra per garantir el benestar del teu gat. Per tant, has de retirar els aglomerats formats per les deixalles del gat amb una pala cada dia. Això també ajudarà a prevenir les males olors.

  3. Reposició setmanal: Amb el pas dels dies, la quantitat de sorra a la caixa pot disminuir a causa de la neteja diària. Per tant, cada setmana has d'afegir més sorra a la caixa fins a assolir el nivell base inicial de 2 cm.

  4. Neteja mensual: Almenys una vegada al mes, és recomanable buidar completament el contingut de la caixa de sorra. Després, has de rentar la caixa amb aigua i sabó per eliminar qualsevol residu o bacteri. Quan la caixa estigui neta i seca, pots tornar a omplir-la amb la sorra VEGETALIT.

Recordeu que l'ús adequat i el manteniment regular de la caixa de sorra són essencials per a la salut i la comoditat del vostre gat. Esperem que el teu gat gaudeixi de la sorra VEGETALIT!




bottom of page